Innbrudd i kjelleretasjene i Fernanda Nissens gate 3

Etter nesten et år uten innbrudd, har vi dessverre hatt flere tilfeller av innbrudd i alle tre bygningene de siste ukene. Mange har blitt frastjålet verdisaker og/eller opplevd hærverk i bodene sine eller i garasjen. Vi vil gjerne gjøre tiltak så raskt som mulig for å sikre inngangene og eventuelt begrense adkomst til byggene. Dette kan vi ikke gjøre uten ⅔ flertall i et sameiermøte, så vi kommer til å kalle inn til et ekstraordinært sameiermøte som vil avholdes straks etter alle overtakelser i bygg C. I mellomtiden ber vi alle om å ta en ekstra sjekk for å se at at dørene låser ordentlig seg ved inn- og utgang til innganger og garasje, samt ikke slippe inn noen de ikke kjenner. Det kan også være lurt å ikke oppbevare verdisaker i bodene inntil videre.Hilsen styret»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *