Ekstraordinært sameiermøte 18.10.2017

Hei, jeg sender en påminner om ekstraordinært sameiermøte om overvåkningskamera og nytt adgangskontrollsystem. Møtet holdes hos OBOS  onsdag 18. oktober 2017 kl. 19.00 hos OBOS, Hammersborg torg 1. Vi kommer til å presentere detaljer på møtet men her er en oversikt av det som er tiltenkt.


Nytt adgangskontrollsystem 

Det er tenkt en online system som er kvalitet sikret mot strømbrudd, og adgang kan lette fjernes/endres ved inn/utflytting eller mistet nøkler.

Oversikt av dører: 6 ytterdører mot bakkeplan\r\n- 2 ytterdør for garasjen (port og manuell dør)

6 dører fra garasjen til fellesarealer

1 dør til datarom ved oppgang F i garasjen hvor overvåknings utstyr er tiltenkt

Kamera overvåkningssystem

Det er foreslått en nøkternt antall av kamera slik at primært fokus er å kunne identifisere en potensielle innbruddstyv men ikke filme sameiets privatliv. Det er tenkt et system dekke filming av alle som kom inn og ut av sameiet med fokus på alle hoveddører.  Det er i tillegg tiltenkt Kamera som er synlig fra Fernanda Nissens gate for å gi en forebyggende effekt mot en potensielle innbruddstyv.

Oversikt av Kamera Bygg A (oppgang A og B) – 2 kamera inne i oppgangene pluss, 1 kamera under utkragede del som filmer mot inngang til bakgård, I tillegg 1 kamera på utsiden av inngangene Bygg B (oppgang A og B) – 2 kamera inne i oppgangene pluss 1 kamera under utkragede del som filmer mot inngangsdørene Bygg C (oppgang A og B) – 2 kamera inne i oppgangene, pluss 1 kamera under utkragede del som filmer mot inngang til bakgård- Garasje – 2 Kamera strategiske plassert for å filmer inngangene pluss 1 kamera som filmer innkjøringen»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *