Innbrudd i bodområdet under E- og F-oppgangen 13. september

Det har dessverre vært nok et innbrudd i bodområdene i sameiet, denne gangen under E- og F-oppgangen. Totalt 8 boddører er brutt opp og ødelagt. I tillegg ser det ut til at 3 låser er klippet over. Tyvene fikk med seg noen sykler, en sparkesykkel og noen dyre vinterjakker. Døren til sykkelrommet ved oppgang D ble også brutt opp, men det ser ikke ut som om det ble tatt noen sykler her.

Vi har videoopptak, som vil overleveres til politiet. Saken vil bli anmeldt av styret.

Som tidligere er det slik at stjålne eiendeler må meldes til eget forsikringsselskap.

Sameiets forsikringsselskap vil dekke utbedring av boddører, netting og annet som er skadet av sameiets eiendom. Utbedring av dører mv. vil gjøres i regi av styret/sameiets forsikringsselskap.

Når det gjelder forebygging av slike innbrudd, så har sameiet tidligere gjort endringer bl.a i form av brikkesystem, magnetlåser og innbruddssikring på ytterdører. Vi er i samtale med både vaktselskap, nabosameier og politiet for å vurdere om noe mer og eventuelt hva som kan gjøres.

Vi jobber med å besvare alle henvendelser, men ber om forståelse for at det kan ta litt tid. Styret har dessverre litt mye å gjøre om dagen.