Brukerveiledning til leiligheter

Ved overtakelse av leilighetene i sameiet fikk alle utlevert en minnepenn med informasjon fra utbygger. Der er det beskrevet bl.a bruk og vedlikehold av standard leveranse. Klikk på bildet under for å åpne veiledningen.

 

Behandling av terrassegulv på bakkeplan

Terrassene på bakkeplan består av trykkimpregnert tre og trenger behandling. For at vi skal beholde et så likt og rent uttrykk som mulig bør det være en ensartet behandling av alle terrassene.

Styret har derfor vedtatt at det skal benyttes en klar treolje til behandling. Dette kan eksempelvis være:

Infra treolje eller Jotun treolje, begge kan kjøpes i fargen klar.

Vi minner om at terrassene er tilleggsareal til de respektive seksjoner og det er seksjonseiers ansvar å vedlikeholde terrassene.

 

Vindusvask

Styret har fått en del spørsmål om hvorvidt vinduene i sameiet er «selvrensende». Vinduene våre er ikke selvrensende, og må vaskes på vanlig måte.

 

Noen av vinduene kan være vanskelige å komme til med vanlig klut. Vi anbefaler sameierne å gå til innkjøp av forlengerskaft til nal og eventuell svamp, slik at dere kan nå vinduene uten å sette dere selv i potensielt farlige situasjoner ved å henge ut av vinduene. Forlengerutstyr kan kjøpes på Maxbo eller lignende butikker.

 

Sameiet har ingen planer om å bestille felles vask av vinduer. Dette ville i tilfelle innebære bruk av lift og antakelig koste veldig mye penger.